bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
Pagina Bucovina Bikers
forumul motociclistilor bucovineni
 
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Bancuri

 
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Bucovina Bikers -> Alte discutii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
XCS911
Administrator


Data inscrierii: 05/Iul/2006
Mesaje: 46
Locatie: Suceava

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 11:38 pm    Titlul subiectului: Bancuri Raspunde cu citat (quote)

Un tip fan motoare isi cauta sa isi cumpere un motor. Dupa mai multe zile de cautare gaseste un Harley original , vechi , in stare imaculata fara pic de rugina. Curios il intreaba pe proprietar cum a reusit sa isi mentina motocicleta. Acesta ii spune:

- De fiecare data cand afara ploua imi ung motoreta cu vaselina si o scot in ploaie.

- Incredibil! raspunse omul nostru .

- Daca o cumperi iti dau cadou si cutia de vaselina ca si asa nu am ce face cu ea.

Isi cumpara omu ' motorul primeste cutia cu vaselina si merge la prietena sa se laude. Prietena , si ea fan Harley, nu mai putea sa se abtina cand a vazut motorul. Se hotaresc sa se duca la parintii ei, el nefiind niciodata la ei, sa faca o impresie buna. Pe drum ii povesteste ca ei au un obicei ciudat si ca la masa nu vorbeste nimeni, cel care vorbeste trebuie sa spele la finalul mesei vasele. Tipul nu zice nimic si ajung acasa la parintii ei. Intra in casa si vede vase murdare in fiecare camera pe jos, pe mobila, mucegai, etc., vase cat de pe 2 ani. Se aseaza ei la masa si mananca, nimeni nu zice nimic, la un moment dat incearca el terenul si incepe sa o mangaie pe prietena sa. Nimeni nu zice nimic. Ii da jos bluza in fatza parintilor si incepe sa se joace cu sanii , nimeni nu zice nimic.

Nervos o pune pe tipa pe masa si o f..e in fatza parintilor, nimeni nimic. Nervos din cale afara incepa acelasi "ritual" cu mama ei, nimeni nimic.

La un momendat se uita pe geam si vede ca se strang nori de ploaie si se gandeste ce i-a zis vanzatorul motorului si scoate din buzunar vaselina moment in care rabufneste tatal:

- BINE, BINE, SPAL EU VASELE!!!!!



Doi motociclisti, betzi, mergeau noaptea pe autostrada. La un moment dat vine din fatza un camion. Unul din ei zice catre celalalt, vazand farurile:
- Bai, uite inca doi ca noi. Hai sa trecem printre ei!



Doi ursi stau de vorba, inainte de hibernare si privesc cum frunzele cad din copaci. Unul dintre ei zice: - Odata si odata, tot ma trezesc eu mai din timp sa vad cine lipeste frunzele la loc!



Intr-o celula un drogat si un lepros. La un moment dat leprosului ii pica o mana. O ia si o arunca pe fereastra. Drogatul se uita ametit la el. Dupa cinci minute, leprosului ii pica un picior. Il ia si-l arunca suparat pe fereastra. Drogatul, tot ametit, se uita la el. Dupa alte cinci minute leprosului ii pica si celalalt picior. Il ia si-l arunca afara. Moment in care drogatul, sictirit : "Te doare-n p..a, intr-o juma' de ora esti afara!"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Bucovina Bikers -> Alte discutii Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum


free image hosting Facut de phpbb.ro
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta in limba romana: Romanian phpBB online community